Stängd för anmälan

Riksfemman Öppen klass 13 år och äldre & Riksfemman Herr 13 år och äldre

Startdatum
2025-10-18
Slutdatum
2025-10-19
Anmälan öppnar
2025-08-04
Sista anmälningsdatum
2025-08-18
Sista efteranmälningsdatum
2025-09-18
Status
Stängd för anmälan
Ort
Växjö
Genomförande geografiskt
Sydost
Arrangörsförening
Föreningen Dackegymnasterna
Ansvarig organisation
Svenska Gymnastikförbundet
Email ansvarig organisation
trupp@gymnastik.se
Telefonnummer
047025260
Disciplin
Truppgymnastik
Klasser
Riksfemman Öppen klass 13 år och äldre
Min 13 år
Öppen klass
Trupp
Stängd
Riksfemman Herr 13 år och äldre
Min 13 år
Herr
Trupp
Stängd
Kölista - Riksfemman Öppen klass 13 år och äldre
Min 13 år
Öppen klass
Trupp
Stängd
Kölista - Riksfemman Herr 13 år och äldre
Min 13 år
Herr
Trupp
Stängd
Tävlingsinfo

Gymnastikförbundet jobbar för att skapa så hållbara tävlingshelger som möjligt för alla inblandade – funktionärer, domare, gymnaster och ledare. Vi vill att så många som möjligt ska få chansen att tävla, men med rätt förutsättningar. Antalet deltagande lag som kan tas emot på en tävling beror på en rad olika aspekter kopplat till exempelvis lokal och redskap.


Det maximala antalet tävlande lag till den här tävlingen är som utgångspunkt 36 lag på Riksfemman Öppen och 10 lag på Riksfemman Herr. När tävlingen är full kan ni istället anmäla er till en kölista.


Om något lag stryker sig eller möjligheten öppnar sig för att ta emot fler lag kommer lagen från kölistan tas emot i tur och ordning. För att kunna avgöra om vi kan ta emot fler lag behöver vi se över förutsättningarna för just den här tävlingen. Det kan till exempel handla om hur många lag som anmält sig till andra klasser och vilka eventuella avsteg vi har möjlighet att göra från arrangörsreglementet. Vid frågor, kontakta trupp@gymnastik.se.

Inga anmälda deltagare ännu

På tavlingsanmalan.gymnastik.se använder vi endast kakor som är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Genom att fortsätta surfa på den här sidan godkänner du vår användning av cookies.

Mer information